Vacature: Neurofeedbacktherapeut
 
Het Biometrisch Centrum (BMC) is een netwerk van praktijken waar metingen en behandelingen van de hersenen worden uitgevoerd, genaamd neurofeedback. Deze methode is geschikt voor het meten en behandelen van psychische en neurologische klachten en ziektebeelden, zoals ADHD, depressie, migraine, slaapstoornissen, stress en burn-out.
Voor uitbreiding van het netwerk van praktijken is BMC op zoek naar personen met een (para)medische achtergrond op HBO of WO-niveau (psychologie, ergotherapie, ortho-pedagogiek, gezondheidwetenschappen, GGK, fysiotherapie etc.) met kennis van de anatomie en fysiologie van het lichaam en de hersenen in het bijzonder, die als ZELFSTANDIG GEVESTIGDE PRAKTIJKHOUDER in hun eigen regio volgens het BMC-concept willen gaan werken. Dit kan in Nederland, Duitsland of België zijn. U dient te beschikken over de volgende competenties: besluitvaardig, ondernemend, een duidelijke visie hebben, beschikken over doorzettingsvermogen, affiniteit met cliënten en eigen verantwoordelijkheid durven nemen. Als praktijkhouder bepaalt u zelf het aantal te werken dagen/uren.
 
BMC:
- leidt de praktijkhouders op tot neurofeedbacktherapeut
- verzorgt bij- en nascholing
- biedt inhoudelijke en technische ondersteuning aan praktijkhouders
- biedt apparatuur en software aan voor het uitvoeren van de metingen volgens het BMC-concept
 
De praktijkhouder:
- is zelfstandig en zelf verantwoordelijk voor de praktijkvoering
- voert de behandelingen uit
- zorgt voor een praktijklocatie (bijv. in een medisch centrum)
- doet aan locale cliëntenwerving
 
Heeft u interesse in het praktijkhouderschap als neurofeedbacktherapeut bij BMC?
Voor meer informatie of het sturen van een sollicitatiebrief voorzien van een recent C.V. kunt u per email contact opnemen met onze centrale administratie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
 
   
 
 
 
 
 
terug naar vorige pagina
   
 
 
AddThis Social Bookmark Button
JT Fixed Display