3 kalmerende slaapspeeltjes voor je baby


Koopadvies
10 oktober

Vooral nieuwe ouders zijn in het begin vaak overweldigd als het gaat om het naar bed brengen van de baby. Alle hulp wordt op prijs gesteld. Het juiste slaapspeelgoed kan hen helpen sneller in slaap te vallen. Wij presenteren drie slaapmiddelen voor uw kleintje.

Slaapspeelgoed: Baby slaapt in bed onder een mobiel.
Slaapspeeltjes kunnen het je baby gemakkelijker maken om in slaap te vallen. Afbeelding: iStock/ArtMarie

Slaap is een lastige zaak bij kinderen. Goed slaapspeelgoed kan goud waard zijn. Omdat pasgeborenen en baby’s in het bijzonder in de eerste één tot twee jaar vinden het vaak erg moeilijk om in slaap te vallen. De reden hiervoor is eenvoudig, maar niet vanzelfsprekend.

Tot een bepaalde leeftijd – die kan variëren afhankelijk van het kind – is elke bedtijd een klein afscheid. Vooral baby’s en peuters begrijpen het concept van in slaap vallen en wakker worden nog niet. Op het moment van inslapen is het voor hen een Afscheid van mama en papa voor altijd. Daarom is het des te belangrijker het inslapen van het kind zo aangenaam mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met het juiste slaapspeelgoed.

3 kalmerende slaapspeeltjes voor je baby

Het juiste speelgoed kan uw baby kalmeren en het hem gemakkelijker maken in slaap te vallen. Er is genoeg slaapspeelgoed waar uw kind dol op zal zijn, zelfs buiten muziekdoosjes en knuffeldoekjes. We presenteren drie speeltjes.

1. mobiel van Én Gry & Sif

De mobiel van Én Gry & Sif is volledig gemaakt van natuurlijke stoffen. Dieren en ballen zijn gemaakt van vilt, dat is gemaakt van 100 procent scheerwol uit Nieuw-Zeeland en Fair Trade. De gedempte kleuren zullen je kleintje niet overweldigen. Kan over het bed geplaatst worden.

Én Gry & Sif babymobiel van vilt, handgemaakt,...

Én Gry & Sif babymobiel van vilt, handgemaakt,…

  • De dromerige mobiel is niet alleen een decoratief hoogtepunt in de kinderkamer, maar trekt ook uw baby…
  • Het handgevilte unieke stuk van het merk Én Gry & Sif is in natuurlijke aardkleuren, heeft een ⌀ van 20cm, is…

2e ICEHOF kersenpitkussen uil

Het bijzondere aan dit zoete kersenpitkussen is de geur van lavendel. Talrijke studies bevestigen het slaapbevorderende effect van lavendel. De hoogwaardige buitenstof kan ook worden verwijderd en gewassen.

ICEHOF Kersenpitkussen met lavendel - Afneembaar...

ICEHOF Kersenpitkussen met lavendel – Afneembaar…

  • 🍒 LANGDURIGE EFFECTEN – Kersenpitten hebben de eigenschap om warmte lange tijd op te slaan en houden u gelijkmatig warm….
  • ❄️🔥 COLD OR HOT – Niet alleen warmte wordt opgeslagen door ons graankussen, maar ook koude kan…

3e Captain Calamari van Lamaze

Dit speelgoed kan ook boven het ledikant worden geplaatst. Naast talrijke tastfuncties heeft de octopus ook een spiegel aan de onderkant waarin je kleintje zichzelf kan zien. Het speelgoed bevat ook een rammelaar, knisperende stof en bijt- en aanraakringen.

Aanbod

Lamaze Baby speelgoed 'Kapitein Calamari, de...

Lamaze Baby speelgoed “Kapitein Calamari, de…

  • OM ZINTUIGEN TE BEVORDEREN -Mobiel motorisch speelgoed ondersteunt de ontwikkeling van de zintuigen op een gerichte maar speelse manier….
  • KINDERDRIJFJE – gemaakt van hoogwaardig materiaal in een kleurrijk design, ca. 12,7 x 10,2 x 25,4 cm – origineel…

Huilt uw kind vaak in zijn of haar slaap? Maak je geen zorgen, in de meeste gevallen is dit heel normaal. We zetten de 4 meest voorkomende redenen op een rij, Waarom je baby huilt in zijn slaap. En naast slaapspeeltjes zijn er ook verschillende gedragingen die je voor het slapen gaan kunt introduceren waardoor je gemakkelijker in slaap valt. Ons artikel 5 tips om je baby te laten slapen geeft je waardevolle hulp.

Er zijn trouwens ook populaire fouten die nieuwe ouders graag maken met hun pasgeborene. We noemen 5 veelgemaakte foutenWanneer de baby door de ouders naar bed wordt gebracht.

Wil je meer weten over slaap? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Pinterest.

Laatst bijgewerkt op 18.10. / Affiliate links / Afbeeldingen van Amazon Product Advertising API.

Recent Posts