De 5 beste nachtmaskers volgens Amazon Reviews


Koopadvies
15 september

Schoonheid krijgen tijdens het slapen? Dat is wat nachtmaskers beloven. Maar komen de kuren hun beloftes na? We hebben de vijf beste nachtmaskers geselecteerd volgens Amazon-beoordelingen en presenteren ze hier.

De beste nachtmaskers: Vrouw zit gelukkig in bed en crèmet zichzelf.
De beste nachtmaskers scoren met meer dan vocht. Beeld: iStock/StefaNikolic

De beste nachtmaskers kunnen prachtig zijn in de ware zin van het woord. Vanwege hun rijke verzorgingsstoffen heb je niet zo vaak als normale verzorgingsmaskers nodig. Voor normale maskers absorbeer de actieve ingrediënten snel in de huid, wat zeker zijn voordelen heeft. Maar zo snel als de ingrediënten worden opgenomen, worden ze opgebruikt door onze huid.

Een nachtmasker geeft over enkele uren continu hun actieve ingrediënten afgeven aan de huid, wat betekent dat de gezichtshuid lange tijd profiteert van de vochtinbrengende stoffen. Wil je meer weten, dan hebben we in een artikel 3 voordelen van een nachtmasker op een rijtje gezet.

De beste nachtmaskers volgens Amazon Reviews

Rank 5: Garnier SkinActive Botanische Balsem

4,4 sterren met 227 beoordelingen (vanaf: 15.09.22) zijn een zeer goede start in onze top 5 van de beste nachtmaskers. Het nachtmasker van Garnier is geschikt voor alle huidtypes, ruikt naar honing en scoort ook met sheaboter. De crème wordt geproduceerd in Engeland.

Rang 4: L’Oréal Paris Night Care, Revitalift Laser X3

4,5 sterren met 1.909 beoordelingen (vanaf: 15.09.22). Geschikt volgens de fabrikant voor de rijpere huid met anti-aging effect. Is geschikt voor alle huidtypes. Als additief zit hyaluronzuur in de nachtcrème. Zoals alle L’Oréal-producten wordt het geproduceerd zonder dierproeven en ruikt het naar “bloempatronen”.

L'Oréal Paris Nachtverzorging, Revitalift Laser X3,...

L’Oréal Paris Nachtverzorging, Revitalift Laser X3,…

  • Nachtverzorgingscrème met 3-voudig anti-aging effect, Voor gecorrigeerde rimpels, een geherstructureerd huidoppervlak en…
  • Resultaat: stevigere en stevigere huid, Vernieuwde gezichtscontouren, Onmiddellijk egale teint, Significante…

3e plaats: NIVEA Q10 Anti-Aging Face Mask for the Night

Ook 4,5 sterren met 1.441 beoordelingen (vanaf: 15.09.22). Dit is ook een nachtmasker voor de rijpere huid. Zoals met veel van zijn producten, vertrouwt Nivea op de kracht van de antioxidant Q10. Geproduceerd en gebotteld in Engeland.

NIVEA Q10 Anti-Aging Gezichtsmasker voor de Nacht...

NIVEA Q10 Anti-Aging Gezichtsmasker voor de Nacht…

  • Stevigere huid: Dit antirimpel gezichtsmasker verwent en voedt de huid ’s nachts, waardoor het gezicht…
  • Stimuleert collageen: Het co-enzym Q10 en creatine stimuleren de collageenproductie van huidcellen na de…

2e plaats: CLINIQUE Moisture Surge Overnight Mask

4,5 sterren met 126 beoordelingen (vanaf: 15.09.22) zijn nu niet zoveel als bij de andere crèmes die hier worden gepresenteerd, maar het masker is olie- en parfumvrij, allergie getest en geschikt voor alle huidtypen. De fabrikant is er trots op dat de huid beter bestand is tegen zowel kou als hitte bij langdurig gebruik.

1e plaats: Glow Recipe Watermelon Glow Sleeping Mask

4.5 sterren met 1.203 beoordelingen (per: 15.09.22) is nu niet meer dan de andere producten in deze lijst. Dus waarom de eerste plaats? Simpelweg omdat het nachtmasker van Glow Recipe zonder dierproeven wordt geproduceerd en vrij is van minerale oliën en veganistisch is. Bovendien worden geen sulfaten, ftalaten of andere alcoholen gebruikt. De nachtcrème scoort met een subtiele geur van watermeloen en is geschikt voor alle huidtypes.

Glow Recept Watermeloen Glow Sleeping Mask Mini -...

Glow Recept Watermeloen Glow Sleeping Mask Mini -…

  • Het Watermelon Glow AHA Sleeping Mask is een veerkrachtig, ademend slaapmasker gemaakt met watermeloen, hyaluronzuur,…
  • Amino- en vitaminerijke watermeloen hydrateert intens, kalmeerts, en bestrijdt schade door vrije radicalen, hyaluronzuur…

Heb je ’s ochtends last van donkere kringen? Dan hebben we 5 tips voor je tegen donkere schaduwen in de ochtend.

Wil je meer weten over slaap? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Pinterest.

U zult ook geïnteresseerd zijn in:

Laatste update op 23.10. / Affiliate Links / Afbeeldingen van de Amazon Product Advertising API

Noot van de redactie: Dit artikel bevat onder andere productaanbevelingen. Bij het selecteren van producten zijn we vrij van de invloed van derden. Voor een bemiddeling via onze affiliate links ontvangen wij een commissie van de betreffende dienstverlener/online shop wanneer een aankoop of brokerage wordt gedaan, met behulp waarvan wij onafhankelijke journalistiek kunnen blijven aanbieden.

Recent Posts